Idén is megrendezésre kerül az IPAR NAPJAI kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2014. május 27-30.-én.

Az idei Ipar Napjaira eddig több kiállító küldte be a jelentkezését, mint két éve az azonos időszakban, így a 12 országból érkezett több, mint 180 kiállítóval egyeztetve az A pavilon standjainak kiosztását a szervezők megkezdték.  A kiállításon nem csak törzskiállítók és új üzletfelek vesznek részt, de visszatérők is, a kiállítás nemzetköziségét pedig a taiwani és a német kollektív standok erősítik majd. Jelen lesznek a rendezvényen szép számban a multinacionális nagyvállalatok, valamint a hazai középvállalkozások és kisvállalkozások egyaránt.

A teljes árucsoport listából kiemelt tematikai pontok, szekciók az alábbiak lesznek

  • INDUSTRIAUTOMATION (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás
  • ENERGEXPO (energetika, energiagazdálkodás)
  • FLUIDTECH (pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika)
  • SUBCON (beszállítóipar, fémfeldolgozás)
  • MACH&WELD (gépgyártás, hegesztéstechnika, robotika)
  • CHEMTECH (vegyipar, műanyagipar, gumiipar)
  • SECUTECH-VÉDTECH (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika)
  • LOGEXPO (ipari logisztika)

A tavalyi kiállításról:

Magyarország legjelentősebb ipari kiállításain, a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon és az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari automatizálási szakkiállításion ezúttal mintegy 12000 négyzetméterentöbb mint 350 kiállító vesz részt. Hét magyarországi egyetem is a kiállítók között szerepelt az Ipar Napjain most először szervezet „EDU-POINT Egyetemek utcája”-ban.

A kétévente jelentkező MACH-TECH-en az alakítás- és forgácsolástechnológiai szerszámgépek, a kötéstechnika, a szereléstechnika, a robotipar, a felületkezelés cégei, valamint a szerszám és készülékgyártás, a gépkarbantartás, a méréstechnika képviselői állítottak ki. Az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témakörei szintén helyet kaptak a kiállításon. A WELD-TECH szekcióban kollektív bemutatón mutatkoztak be a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesüléshez tartozó vállalkozások.

A koncepciójában és tartalmában is megújult INDUSTRIAUTOMATION az elektronikai, elektrotechnikai és automatizálási iparban széles körben alkalmazott technológiák legújabb eredményeinek bemutatásával segítette a szakközönség tájékozódását, és az üzleti kapcsolatok ápolását.

A Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában felállított Fórum Színpadokon összesen több mint 50 előadás hangzott el. Ezen kívül konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete, az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége, a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés, valamint a Gépipari Tudományos Egyesület.

Mérnöki állásbörze, és munkavédelmi előadás sorozat is szerepelt a programban. Idén először hozták létre az APPLICATION ZONE-t, ahol a MACH-TECH és az INDUSTRIAUTOMATION kiállítói közösen mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat gyakorlati példákon keresztül.

További információk: http://www.iparnapjai.hu/